Rezumatul, impresii, sugestii :)) Bettery Heroes – Revolution :))

Salut tuturor,

Iată și au zburat cele 3 săptămâni că abia le-am simțit.. Impresiile (după cum am spus anterior pe grup) ar fi că simt cum dețin puțin mai mult control asupra deciziilor mele prin faptul că-mi planific conștient anumite activități benefice și partea bună e că le și fac :)) Aportul proiectului e șutul în fund de care probabil mulți au nevoie prin comunitatea care se crează, întâlnirile cu persoane care pot servi ca exemplu într-o anumită măsură și faptul că știi că cineva gen urmărește :)) Minusul proiectului după părerea mea e că durata este insuficientă. Aceste 3 săptămâni sunt suficiente doar de a ți se da pe gust într-un fel, deoarece e o schimbare bruscă într-o oarecare măsură și toți au chestii și altele care intervin uneori. Eu de ex 3 zile nu le-am îndeplinit, și nu pt că am uitat sau mi-a fost lene. Ar trebui cumva de organizat un club la tema asta, cred că e o bună idee. Dacă mai sunt oameni de aceeași părere, sunt doar pentru. Totodată timpul e insuficient pentru a se crea o comunitate mai strânsă. Aceasta s-ar realiza în timp, în funcție de interese și simpatii probabil (în școală doar nu din prima zi te simțeai ca acasă, dura ceva pân mergeau glumele colegiale, nu? :)) ). În general consider proiectul o idee foarte bună și voi susține idei de genu. Mulțumesc..

Din poze nu le-am păstrat pe toate, nu știam că trebuie, dar din cele ce sunt cam asta ar fii idea obiceiurilor mele. Privind sinceritatea despre care spunea Mariana, confirm datele din tabela „Online” din Pagina cu prezența.

În rest, sunt mulțumit de cum a decurs idea și mulțumesc tuturor că împreună am făcut-o realitate..

Math, Fiz, Citit math30 math31 science screenshot screenshot001 screenshot002 screenshot003 20161021_234444 fiz1 fiz2 fiz4 fiz31 math1 math2 math4 math18 math19 math21 math22 math23 math24,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *