Muncă, Schimbare, Putere

Ziua 1:  

Trezirea la ora 5 este foarte ușoară astăzi pentru că sunt destul de motivată. Celelalte activități de asemenea le-am făcut destul de ușor. Am avut și un video unde făceam gimnastica! 


Ziua 2: 

Începe să-mi placă mult schimbarea mai ales că toți colegii mă motivează cu postările lor. Și diminețile îs frumoase și zilele mai lungi și productive datorită Trezirii la cinci și Agendei. Îmi îmbogățesc vocabularul în germană și citesc încă câte 10 pagini din domeniul Dreptului. 

Ziua 3: 

Faptul că mă aflu peste hotare îmi dă putere mai multă și obiceiurile le realizez ușor. Ele mă ajută foarte mult. 


Ziua 4: 

Mă simt în fiecare din aceste zile plină de forță. Azi în hotel mam trezit la cinci, cineva termina de băut, iar eu plecam la gimnastică jos. Și au mers cu mine și s-au amuzat. 


Ziua 5:

Mă delectez în fiecare zi cu activitățile scrise în agendă. Agenda a devenit cel ma drag obicei și cred că mă disciplinez. Celelalte le realizez cu ușurință. 


Ziua 6: 

Postările colegilor mă fac să ma trezesc chiar înainte de alarmă. Sora mea nu înțelege de ce fac gălăgie prin casa de la 5, dar când se trezește găsește mâncarea gata și e tare bucuroasă. Cuvintele la germană le învăț ușor pentru că am o prietenă ce are grijă să-mi trimită în fiecare zi o listă pentru învățare. Am reușit să facem sport cu sora și prietenii noștri. 


Ziua 7: 

Dacă la început mă motivau colegii și postările lor, acuma faptul că eu mam disciplinat și dorința să văd cât de puternică sunt mă ajută foarte mult. Am realizat că trebuie să mă culc  mai devreme pentru a mă trezi la 8. Cititul și germana la ordinea de zi. 


Ziua 8:

Îmi este mai greu să mă motivez dar am foarte multe activități și nu reușesc să mă gândesc să mai dorm un pic. Germana continuă cu învățarea și a unor adjective sau exerciții online. 

Ziua9:

Cea mai frumoasă motivație este atunci când îți vezi roadele. Colegele de gazdă sau apucat să se trezească cu mine și să facem gimnastică, apoi realizăm tot de ce avem nevoie pentru ziua care vine. Ceea ce am citit ma ajutat astăzi la ore. Sunt mulțumită de mine și obiceiurile mele. 


Ziua 10:

Văd roadele și la trezitul de dimineață dar și la învățarea limbii germane, am fost la o întâlnire cu niște ambasadori și mam descurcat destul de bine. Trezirea azi a fost mai greu și gimnastica tot, agenda era pregătită de aseară. 


Ziua 11

Mam trezit ușor, nimic interesant ziua a trecut repede și seara mam culcat după orarul stabilit. Sunt mulțumită. 


Ziua 12

Sunt foarte mândră de mine că la ziua a 12 pot să spun că nu am încălcat nici o regulă și obiceiurile mele cresc tot mai mult. Pot să-mi permit doar să ma trezesc la 5:15 maxim, dar numai dacă mă culc un pic mai târziu. 

Ziua 13

Agenda o realizez cu foarte mult drag și știu că de ea depinde ziua care vine. Gimnastica la fel, deoarece nu duc lipsă de sport în viața mea. Cu trezitul azi mai greu. Germana și cititul realizat. 


Ziua 14

Astăzi a fost prima zi în care am dormit până la 6:30 pentru că am venit acasă și mama mi-a stins alarma. Bine ca am o alarmă de la 6, tata! Acasă anturajul nu e deloc benefic obiceiurilor mele, dar mă strădui să le realizez. 
Ziua 15:

Azi mam trezit ușor, am făcut repejor gimnastică și Agenda. Am reușit să învăț pentru teste și să mănânc de dimineață ceea ce era o problemă anterior. Mă simt un pic mai obosită deoarece ziua se face mai lungă și activitățile pe care le fac eu nu-s de birou dar active. 


Ziua 16: 

Eu cu trezitul meu reușesc să fac atâtea lucruri. Dimineața dacă îmi rămâne timp pot chiar să vorbesc cu prieteni din America, ceea ce ma bucură mult. Agenda vreau să o schimb un pic pentru că mă plictisește culorile și tot restul. Germana și cititul nu-s obiceiurile mele cele mai dragi dar le realizez ușor. 


Ziua 17: 

Ma trezit un prieten la ora 5 să mergem împreună afară. Încerc să-mi motivez obiceiul și prin alte lucruri ca să țină până la ziua 21 dar și mai departe. Az am avut test la germană B1 și l-am susținut cu 91% și sunt foarte bucuroasă când am aplicat ceea ce am învățat. 


Ziua 18: 

Îmi vine tot mai greu să realizez ce mi-am pus în plan pentru că sunt din ce în ce mai obosită, dar am hotărât să mă impun acum ca pe urmă să iau roadele. Înafară de trezit restul fac ușor. Îmi pare rău că vine sfârșitul de bettery. 


Ziua 19:

Tot mă gândesc cum o să mă motivez după proiect, dar cred că deja cu Agenda și Trezitul am format obiceiul, iar cu Germana am hotărât să fac mai mult și să adaug citirea în germană a unor articole pe zi, după proiect. Implementăm noi obiceiuri după metoda bettery!! 


Ziua 20:

Pentru că trebuie să realizez două mari proiecte, trezitul la 5 nu e o problemă, dar nu am destul timp pentru celelalte și atunci am redus germana pentru azi dar mâine trebuie să recuperez. 


Ziua 21: 

 Consider că este ziua cea mai importantă deoarece dupa ea vom vedea cine și ce va realiza din ceea ce a pus în plan. Și totodată această zi va hotărî cum facem cu obiceiurile mai departe. Sunt convinsă că o să revizui obiceiurile mele. Dar trezitul la 5 și Agenda vor rămâne mereu pentru că le-am gasit cele mai utile. 

MULȚUMESC Bettery!! 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *